Search here:
3D hout frezen, specialistisch 5-assig simultaan

Het volledig 5-assig simultaan frezen van massief hout of plaatmateriaal is mogelijk in iedere gewenste vorm. Onze machine met 5-assige motor en 360 graden rotatie op zowel de verticale als de horizontale as en de bijbehorende software maken dit mogelijk.  

 

Wij frezen alle denkbare vormen voor unieke houten producten voor meubelen op maat of keukens en maatwerk interieurs. Daarnaast werken we voor talrijke leveranciers op het gebied van decor- en standbouw. Van ornamenten voor restauratieprojecten, ronde banken met uiteenlopende vormen of sleuven tot alle overige denkbare 3D freesbewerkingen. HD Houtbewerking is uw professionele partner.   

 

Nauwkeurige oplossingen vragen om vakmanschap. Ons vakmanschap komt tot uiting op die plaatsen waar grote nauwkeurigheden en precisie moeten worden bereikt. We zijn er trots op dat de combinatie van onze professionele machines en de ervaren medewerkers van HD Houtbewerking nauwkeurigheden realiseren tot 0,05 mm. En onder alle denkbare hoeken in zowel rechte als ronde vlakken kunnen frezen.  

 

Zoekt u een oplossing voor het bewerken van houten werkstukken? Neem direct contact met ons op.