Search here:
Over ons

Veel generieke houtbewerkingsmachines zijn gemaakt om zoveel mogelijk productie te leveren. De machines van HD Houtbewerking zijn juist ontworpen om producten op maat te kunnen maken. Van buigen van hout tot CNC frezen, MDF en alle mogelijke andere plaatmaterialen. Wij bieden een oplossing voor elk vraagstuk over houtbewerking.  

HD Houtbewerking stelt zich graag verder aan u voor. Wij zijn een team ervaren vakmensen onder leiding van Kees Hoogendoorn, eigenaar van HD Houtbewerking. Onze kennis hebben we ruimschoots aangevuld met ervaring op de werkvloer. Wij bieden dé oplossing voor uw houtproducten op maat.  

Alles in eigen huis

We beschikken over een machinepark dat aan alle soorten houtbewerkingen kan voldoen. Dat scheelt u als aannemer of projectleider veel kopzorgen. Want wij verstaan ons vak als geen ander. Zodra we een project op ons netvlies hebben denken we automatisch met u mee voor de beste oplossing. Van materiaalkeuze tot werkwijze. Alleen iemand die het vak écht kent kan uw vragen en oplossingen verder uitkristalliseren.  

Wij komen onze afspraken na

Doordat we de nodige kennis en de juiste machines in eigen huis hebben, zijn we in staat om volgens afspraak te leveren. Als het nodig is werken we tot in de kleine uurtjes door zonder dat dit ten koste gaat van nauwkeurigheid. Wij begrijpen dat levertijd van groot belang is voor de voortgang van uw project. We durven dan ook gerust te stellen dat wij uniek zijn met onze diepgaande kennis van materialen, machines en bewerkingen in combinatie met onze gegarandeerde levertijden. Wij zorgen ervoor dat uw eindproduct optimaal tot zijn recht komt. 

Fascinatie voor maatwerk

Als zoon van een schippersfamilie heb ik Kees Hoogendoorn het ambacht van jongs af aan mooi gevonden. Op een schip is nauwelijks iets anders te vinden dan maatwerk. Het fascineerde me dan ook al jong hoe zo’n interieur gemaakt werd. Deze fascinatie heb ik omgezet in mijn vak. De opleiding op het hout- en meubileringscollege in Rotterdam en ruim twintig jaar ervaring, hebben ervoor gezorgd dat ik nu samen met een bevlogen team vakmensen kan zeggen ‘er gaat eigenlijk nauwelijks iets fout’. Specificaties worden opgevolgd en waar mogelijk voeren we in overleg verbeteringen door.

Opgeleid voor de interieurbranche

De mensen bij HD Houtbewerking zijn stuk voor stuk opgeleid in de interieurbranche. We zijn continue bezig mensen op te leiden zodat zij aan onze hoge standaard voldoen. Vanaf het moment dat projecten bij ons worden voorgelegd denken we mee met uw oplossing op maat. Juist met die verdieping in ons vak maken we het verschil, van werkvoorbereiding tot montage. 

 

Wij zorgen gewoon altijd voor de juiste oplossing.  

Meer weten? Neem snel contact met ons op.