Search here:
Boren

Onze 5-assige Rover Bièsse CNC-houtbewerkingsmachine zetten we in voor het boren van hout. Dat doen we onder andere voor onze collega’s in de houtverwerkende branche. 

Zagen

We beschikken in eigen huis over een Selco Biesse zaagmachine waarmee we alle voorkomende plaatmaterialen op maat kunnen zagen.

2D CNC-hout frezen

Wilt u hout laten frezen? De Rover Biesse CNC-bewerkingsmachine met balkentafel staat door zijn grote stabiliteit garant voor nauwkeurig frees-, boor- en zaagwerk.

Kantenverlijmen

Kant verlijmen is een belangrijk onderdeel in het productieproces van houten producten op maat. Met onze kantenverlijmer wordt de diktekant van het materiaal afgewerkt met een ABS kunststof kantenband tot een dikte van maar liefst 60 mm.

Rond- en rechtpersen
Hout lamineren
Corpus verlijmen
3D hout frezen

Onze Hydraulische pers zetten we in voor het verlijmen van vlakke plaatmaterialen als HPL (High Pressure Laminate), MDF, Formica, Melamine, Trespa en alle andere voorkomende vlakke verlijmingen.

Wij lamineren hout en plaatmaterialen in diverse samenstellingen van standaard werkbladen en unieke tafelbladen tot uniek ontworpen servicebalies.

Of het nu gaat om kleine of grote meubels, voor het verlijmen van een corpus perst onze machine de materialen automatisch en voorzichtig in hoogwaardige kwaliteit.

Onze machine met 5-assige motor en 360 graden rotatie op zowel de verticale als de horizontale as en de bijbehorende software maken dit mogelijk.

Wij zorgen gewoon altijd voor de juiste oplossing.  Meer weten? Neem snel contact met ons op.