Search here:
Kantverlijmen – Brandt

Kant verlijmen is een belangrijk onderdeel in het productieproces van houten producten op maat. Met onze kantenverlijmer wordt de diktekant van het materiaal afgewerkt met een ABS kunststof kantenband tot een dikte van maar liefst 60 mm. Daarnaast kunnen we met deze machine voorfrezen en beschikt de machine over koppenronders en vlak- en rondschrapers. Door de gecombineerde mogelijkheden van deze machine is hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd.  

 

Niet alle houtfabrieken of interieurbouwers hebben een kantenverlijmer in huis. Soms moeten er keuzes worden gemaakt, bijvoorbeeld in verband met de ruimte-investering. HD Houtbewerking heeft een Brandt kantenverlijmer in eigen huis ter beschikking.  

 

Deze specialistische machine zetten we graag in voor onze collega-houtverwerkingsbedrijven. Onze ervaring met de juiste lijmproducten en de ervaring van onze vakmensen om de machine met een hoge precisie te bedienen zorgen ervoor dat wij uw product leveren met een optimale lijmkwaliteit. Zo leveren we snel en flexibel professioneel afgewerkte producten die perfect aansluiten bij uw aanvraag.  

 

Heeft u vragen? Neemt contact met ons op.