Search here:
Boren

Onze 5-assige Rover Bièsse CNC-houtbewerkingsmachine zetten we in voor het boren van hout. Dat doen we onder andere voor onze collega’s in de houtverwerkende branche. Zo zorgen we ervoor dat u als opdrachtgever de vraag van uw klanten op tijd kan realiseren. We dragen graag bij aan nauwkeurige houten producten die volgens de afgesproken deadline geleverd moeten worden bij uw klant. We maken uw houten producten of productonderdelen precies op maat zodat u ze direct kunt verwerken in uw project.  

Met de 5-assige configuratie voorzien van een 13 kW HSD-spindel en 360° continue rotatie realiseren we bewerkingen op werkstukken met complexe vormen en afmetingen. Met deze 5-assige houtbewerkingsmachine garanderen we dan ook kwaliteit en precisie op de werkstukken die u van ons ontvangt. Dankzij de talrijke configuraties en afmetingen zijn we in staat om zowel specifieke producten in grote als kleine badges binnen de afgesproken tijd af te leveren.  

Contact

Heeft u aanvragen voor houten producten op maat waarvoor u niet over de juiste machine beschikt? Of aanvragen die door grote of juist kleine aantallen niet passen in uw productieproces of uw reguliere processen juist afremmen? Dan is het een goed idee om uw werkzaamheden uit te besteden. Vakwerk gegarandeerd. Neem snel contact met ons op.